pozivnice i zahvalnice za vjenčanja

Kako naručiti pozivnice i zahvalnice?

1. Izaberite dizajn

Izaberite dizajn pozivnica ili zahvalnica te nam Vaš izbor pošaljite zajedno s željenim tekstom ili potrebnim podacima: Imena, datum, naziv crkve ili matičnog ureda, mjesto i vrijeme vjenčanja, naziv restorana te potreban broj primjeraka.

2. Izrada oglednog primjerka

Izrađuje se ogledni primjerak Vaše pozivnice ili zahvalnice te Vam gotov primjerak šaljemo na uvid mailom zajedno s ponudom koja sadrži sve potrebne podatke za uplatu. (Izrada jednog oglednog primjerka je u cijeni tiskanog proizvoda. Prema potrebi, jedna naknadna izmjena grafičkog oblikovanja ili teksta je također u cijeni)

3. Plaćanje

Kada utvrdimo da ste zadovoljni dizajnom, možete izvršiti uplatu internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

4. Tiskanje i isporuka

Nakon potvrđene uplate, naručeni proizvodi se tiskaju i isporučuju na Vašu kućnu adresu.


Često postavljana pitanja

Je li tisak uključen u cijenu pozivnica i zahvalnica?

Tisak i grafička priprema su uključeni u cijenu pozivnica i zahvalnica.

Koliko traje izrada pozivnica?

Sve tiskane materijale isporučujemo u roku od najviše 10 radnih dana nakon zaprimljene uplate, a prosječan rok isporuke je 3 do 4 radna dana.

Kako se dostavljaju pozivnice?

Tiskane materijale šaljemo dostavnom službom na Vašu adresu i dostavljaju se slijedeći radni dan nakon tiskanja. (za otoke i područja rijetke naseljenosti, vrijeme dostave može biti duže - do tri radna dana)

Koliko košta dostava?

Dostava je 39,- kn za sva mjesta unutar RH.

Mogu li se pozivnice dostaviti u inozemstvo?

Naše proizvode šaljemo u inozemstvo kao EMS paket. Cijena dostave za zemlje članice EU i Švicarsku je 295,00 kn, a za zemlje EX YU dostava je 195,00 kn. Trajanje dostave je do 3 radna dana.

Mogu li osobno preuzeti svoje pozivnice?

Tiskane materijale možete preuzeti kod nas na adresi: Dore Pejačević 18, Koprivnica

Možete li prije narudžbe poštom poslati ogledni primjerak pozivnice?

Svima koji se žele uvjeriti u kvalitetu tiska, izrade i korištenih materijala, rado ćemo poslati jedan primjerak pozivnice na kućnu adresu. Cijena dostave oglednog primjerka je 39,00 kn.

Može li se na pozivnicama promijeniti boja, font, grafika, reljefni uzorak ili oblik?

Na svim pozivnicama i zahvalnicama može se mijenjati boja i sadržaj, a otvoreni smo i za prijedloge te izradu pozivnica koje nisu u našoj ponudi. Izrada jednog oglednog primjerka je u cijeni tiskanog proizvoda. Prema potrebi, jedne naknadne izmijene grafičkog oblikovanja su također u cijeni. Daljnje izmjene naplaćuju se kroz radni sat koji iznosi 95,00 kn pa tako manje izmjene naplaćujemo 47,50 kn (pola radnog sata) ili zahtjevnije izmjene po cijeni punog radnog sata ili više.

Možete li napraviti pozivnicu prema mojim prijedlozima?

Rado ćemo napraviti ogledni primjerak prema Vašim zamislima.

Koliko se najmanje pozivnica ili drugih tiskanih proizvoda može naručiti?

Istaknute cijene vrijede za količinu od najmanje 25 primjeraka naručenog proizvoda. Za isporuku pojedinog proizvoda u manjoj količini, uz redovnu cijenu naplaćuje se i jedan radni sat što iznosi 95,00 kn. Minimalna količina za proizvode s foliotiskom je 50 komada.

Naručili smo premalo pozivnica i zahvalnica. Mogu li se naknadno naručiti?

Moguće je naručiti izradu dodatnih pozivnica ili zahvalnica ali najmanja količina pojedinog artikla koju možemo isporučiti po istaknutim cijenama je 25 komada. Za naknadnu narudžbu vrijede svi uvjeti kao za pojedinačnu narudžbu.

Koja veličina fotografija ide u zahvalnice?

Sve zahvalnice iz naše ponude prilagođene su standardnim dimenzijama fotografije od 10x15 cm


pošalji upit o proizvodima